21 september 2020 - Vandaag opnieuw slecht nieuws voor het dierenwelzijn in Westerwolde. De opvang in Blijham gaat sluiten; dus geen opvang meer voor gewonde en verweesde wilde dieren. Ecologisch Alternatief ( voorheen PvdD ) heeft vanaf 2014 gepleit voor een dierenwelzijnsnota. Hierin zouden de rechten van dieren centraal moeten staan.

Lees Meer  

2 juli 2021 - De raadsvergadering van 30 juni 2021 laat zich kort samenvatten met de titel "arrogantie van de macht".

Lees Meer  

2 juni 2021 - De fractie van Ecologisch Alternatief gaat niet akkoord met de vast te stellen Regionale Energie Strategie (RES) voor de provincie Groningen en over de start van een procedure voor de aanleg van een industrieterrein met zonnepanelen in Westerwolde.

Lees Meer  

2 juni 2021 - Woensdag 2 juni 2021 vergadert de raad over het vaststellen van de Regionale Energie Strategie (RES) voor de provincie Groningen en de start van een procedure voor de aanleg van weer een nieuw industrieterrein met zonnepanelen in Westerwolde.

Lees Meer  

14 april 2021 - Ecologisch Alternatief Westerwolde over bouw drijvend zonnepark op zwemplas Beetser Koele in Sellingen: 'Flora en fauna zijn wederom ondergeschikt aan financiële belangen'

Lees Meer  

8 februari 2021 - Ecologisch Alternatief Westerwolde vraagt zich in een persbericht af wat er terecht is gekomen van het coalitieprogramma van Westerwolde voor 2018 tot 2022, met de titel: ‘Betrokken en sociaal; een goede start voor een leefbaar en vitaal Westerwolde’.

Lees Meer  

26 januari 2021 om 09:20 uur - Het is volgens Fractie Ecologisch Alternatief hartverwarmend om te zien dat zoveel inwoners vanaf begin dit jaar onverplicht hun plastic afval apart blijven inzamelen en eigenhandig deponeren in de door de gemeente Westerwolde geplaatste PMD-containers.

Lees Meer